Veelgestelde vragen

Welkom bij de online winkel van Re-issue.

Bestellen

Betalen

Leveren

We bieden gratis verzending op bestellingen boven het bedrag van € 120, - binnen Nederland. Voor bestellingen onder dit bedrag betaalt u € 6,95 euro verzendkosten. Dit is voor de bezorging bij u thuis of een ander afleveradres. Verzendkosten buiten Nederland worden bepaald door uw locatie en worden verwerkt tijdens de checkout.

Retouren

Een bestelling op Re-issue.nl kan binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling worden geretourneerd of geruild; mits het product in originele staat verkeert. De factuur, inbegrepen bij de bestelling, dient tevens als retourformulier. Instructies en het retouradres staan hierop vermeld. De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Wanneer je een pakket retour zend, ontvang je bij het postkantoor een zendingsbewijs. Bewaar dit goed zodat het pakket eventueel getraceerd kan worden. Bestellingen die na 14 dagen worden geretourneerd kunnen niet worden geaccepteerd.

Let er op dat we alleen retouren kunnen accepteren wanneer het product in originele staat verkeerd, inclusief alle eventuele schoenendozen, aanhangsels en accessoires. Verzend je retour daarom altijd goed verpakt in een verzenddoos. Wanneer het sneakers betreft mag de originele schoenendoos niet als verzenddoos gebruikt worden, deze dient vrij te blijven van stickers, plakband e.d. Alle retouren worden met bekwame spoed behandeld.

Retour adres

Re-issue Tilburg
Telefoonstraat 41
5038 DN

Let op: Producten uit de sale met een kortingspercentage hoger dan 50% kunnen niet meer worden geruild.